Profil

Tømrer & Snedker Steen Stensgård er et Tømrer- og Snedkerfirma i Lemvig. Firmaet drives af Steen Stensgård, som med mange års erfaring fra tømrer- og snedkerfaget i dag beskæftiger svende og lærlinge. Firmaets idegrundlag er, gennem stor lokal kendskab – både i byen, på landet og sommerhusområderne, at fremstå som et kvalitetsbevidst firma.

Kvalitet er et nøgleord

Vi udfører kvalitetsarbejde og stræber efter gennem en tæt kontakt til kunderne at yde en høj service. Aflevering af kundens forventede opgave samt oprydning heraf prioriteres højt. Målsætningen er at drive et firma, hvor den lille opgave, som f.eks. at skifte et stykke glas eller reparere en hængsel er lige så vigtig som den store opgave med at lave en om- og tilbygning eller at bygge et nyt hus.

Arbejdsopgaverne omfatter:
∙ Køkken ∙ Bad ∙ Gulve ∙ Glas Låse ∙ Døre ∙ Vinduer  Ny- & ombygning ∙ Renovering

Vi lægger vægt på gennem høj service at udføre arbejdet til den aftalte tid, leve op til kundens forventninger samt leverer et højt professionelt håndværksmæssigt stykke arbejde, hvor også kvalitetsmaterialer vil blive anvendt. Gennem stor erfaring med reparationer og renoveringer gives der gerne gode råd og vejledning, når noget skal ændres, fornyes eller bygges nyt.

Kontakt os med dine ønsker og behov.

Køkken & Bad

maj2Køkken & Bad. Klik her

Glas & Låse

GlasLaaseGlas & Låse. Klik her

Døre & vinduer

parcel udvendig 4Døre & Vinduer. Klik her

Ny- & ombygning

tilb229Ny & ombygning. Klik her