Tømrer & Snedker Steen Stensgård udlejer materiel til private og erhverv i Lemvig & Omegn. Skal du fælde træer, male udhæng osv. så lej en af vore lifte.
Vi står gerne til rådighed med råd og vejleding til den ønskede opgave, vi giver selvfølgelig instruktion. 

Bomlift - Manitou 180 ATJ


Manitou ATJ 180 Bomlift er en robust 18-meter bomlift til person- og/eller materialeløft med en egenvægt på 7.550 kg. Løftekapaciteten er 230 kg. op til 18,15 meter i højden, og den fulde udstrakningslængde er 10.62 meter, der kan roteres 355 grader.

Liften har 4 hjulstræk, store hjul, frihøjde og differentialspærring, som gør modellen perfekt til terrænkørsel. I kurven er der kapacitet til maks 2 personer, og den opnår fuld højde på 40 sekunder.

Bomliften drives af diesel, og kan anvendes i områder, hvor der er mangel på strømudtag.

Lej denne bomlift hvor der maksimalt ønskes 18 meters arbejdshøjde.

Læs mere i databladet

Manitou_180_ATJ

Teleskoplift - Manitou 1840


Manitou MT 1840A er en robust 18-meter teleskoplæsser til person- og/eller materialeløft med en egenvægt på 11.380 kg. Løftekapaciteten er hele 4.000 kg. op til 12 meter i højden, og den fulde løftehøjde med gafler er 17 meter, der nåes på kun 18 sekunder.

Teleskoplæsseren er udviklet med 3 styreindstillinger, som kan opnå en venderadius på under 4 meter, som er oplagt steder, hvor pladsen er trang.

Modellen er designet ergonomisk for at tilbyde operatøren gode arbejdsforhold i brug. Den er udstyret med et velplaceret joystick med multifunktioner, som gør anvendelsen nem og brugervenlig. Den teleskoplæsser er en multifunktionel maskine med høj førerkomfort, som er oplagt til mange timers arbejde på landet, i industrien eller på byggepladsen

Læs mere i databladet

 

Saxelift - Manitou 78 SEC


Manitou 78SEC Saxelift til person- og/eller materialeløft med en egenvægt på 1503 kg. Løftekapaciteten er hele 227 kg. op til 7,79 meter i højden, og den fulde platformshøjde er 5.79 meter som kan opleves på under et minut.

Saxeliften er eldreven og oplades med 230V. Liften er nem at manøvrere og oplagt til anvendelse på små arealer. Arbejdsgangen er rolig og arbejdskomforten er høj.

Læs mere i databladet

 

Teleskoplift - Manitou 625


Manitou 625 til person- og/eller materialeløft med en egenvægt på 1500 kg. Løftekapaciteten er hele 227 kg. op til 8 meter i højden, og den fulde platformshøjde er 5.5 meter som kan opleves på under et minut.

Saxliften er eldreven og oplades med 230V. Liften er nem at manøvrere og oplagt til anvendelse på små arealer. Arbejdsgangen er rolig og arbejdskomforten er høj.

Læs mere i databladet

 

Smartlift


Smartlift 380 High Lifter er en terrængående glasløfter. Den har en løftehøjde på 2,80 meter og med en løftekapacitet på 380 kg kan den klare opgaver, som kræver en længere rækkevidde.

Glasliften er eldrevet så den kan også arbejde indendørs. Generelt for glaslifte gælder det at de er millimeter præcise og fleksible.

Læs mere i databladet

 

Toilet- og badvogn


Mobil Toilet- og badvogn, den perfekte løsning ved evt. renovering af badeværelse, forsikrings skader mm.
Vognen er indrettet som et komplet badeværelse med alle nødvendige installationer. Opvarmning er med El- varme.
Vognen er nem at håndtere, let at placere og let at rengøre.

Vi giver en grundig instruktion og kommer gerne med vognen.

 

Vakuumløftekurv


Mandskabskurv med vakuumsug til teleskoplæsser. Op til 2 personer kan arbejde sikkert med montage i kurven. Løftekapacitet 200 kg.

LÆNGDE 2,20 m
BREDDE 1,00 m
   

 


TØMRER & SNEDKER STEEN STENSGÅRD  .  Adresse: Værkstedsvej 5, Lemvig  .  Tlf.: 9782 2027 .  Mobil: 4043 2027  .  post@steen-stensgaard.dk  .  CVR: 29031827