PROFIL


Tømrer & Snedker Steen Stensgård har eksisteret siden 1. januar 2006. Firmaet drives af Steen Stensgård i Lemvig og beskæftiger svende og lærlinge. Firmaets idegrundlag er, gennem et stort lokal kendskab – både i byen, på landet og sommerhusområderne, at fremstå som et kvalitetsbevidst firma. Vi arbejder for private såvel som virksomheder og offentlige institutioner.

Kvalitet er et nøgleord
Vi udfører kvalitetsarbejde og stræber efter gennem en tæt kontakt til kunderne at yde en høj service. Aflevering af kundens forventede opgave samt oprydning heraf prioriteres højt. Målsætningen er at drive et firma, hvor den lille opgave, som f.eks. at skifte et stykke glas eller reparere et hængsel er lige så vigtig som den store opgave med at lave en om- og tilbygning eller at bygge et nyt hus.

Arbejdsopgaverne omfatter:
∙ Køkken ∙ Bad ∙ Gulve ∙ Glas ∙Låse ∙ Døre ∙ Vinduer ∙ Ny- & ombygning ∙ Renovering 

Vi lægger vægt på gennem høj service at udføre arbejdet til den aftalte tid, leve op til kundens forventninger samt leverer et højt professionelt håndværksmæssigt stykke arbejde, hvor også kvalitetsmaterialer vil blive anvendt. Gennem stor erfaring med reparationer og renoveringer gives der gerne gode råd og vejledning, når noget skal ændres, fornyes eller bygges nyt.

Vi hjælper gerne med dit næste projekt.


TØMRER & SNEDKER STEEN STENSGÅRD  .  Adresse: Værkstedsvej 5, Lemvig  .  Tlf.: 9782 2027 .  Mobil: 4043 2027  .  post@steen-stensgaard.dk  .  CVR: 29031827